Kérjük adója 1%-ával támogassa a Pomázi Tűzoltó Egyesületet!


Hétvégi események

2022.április 2-án hajnalban Pomáz és Pilisszentkereszt között egy személygépkocsi az útról lesodródott és fának csapódott. A helyszínről a mentők 4 főt kórházba szállítottak.

Cikk folytatása

Lakhatatlanná vált a családi ház

2021. július 8-án a délutáni órákban egy kisebb hulladéktűz után épp bevonulás közben volt Pomáz/1, mikor jelzés érkezett, hogy Pomázon a Határ utcában lakóház egy helyiségében tűz van.

Cikk folytatása

Kéménytűz Pomázon

2021. február 16-án az esti órákban, Pomázon egy családi ház kéményében lerakódott korom izzott. A kiérkező pomázi önkéntes tűzoltók és szentendrei tűzoltók kéménykotró eszközök segítségével az izzást megszüntették.

Cikk folytatása

Súlyos baleset Pomázon

2020. december 6-án kora délután Pomázon a Sport utcában egy családi ház ajtaját kellet feltörnünk a rendőrség kérésére, mivel az ott lakó idős hölgy nem adott magáról életjelet.
Bevonulás közben érkezett a jelzés, miszerint Pomázon a Kiskovácsi kórháznál két gépkocsi ütközött.

Cikk folytatása

Egy hosszú nap története

  1. február 27-e hosszú nap volt a pomázi önkéntes tűzoltók számára. Délelőtt fél tíz után Csobánkára kellett vonulni, ahol egy családi ház udvarán álló 20 méteres öblös tuja kerítésre és egy kis-házra dőlt.

Cikk folytatása

Éjszakai tűzeset

2021. május 4-én éjszaka Pomázon a Dobó István utcában, családi ház garázsában egy motor gyulladt ki. A tűz átterjedt a garázs berendezési tárgyaira.

Cikk folytatása

Baleset a csúszós úton

2021. február 16-án délelőtt Pomáz és Pilisszentkereszt között egy Honda személygépkocsi az úton megcsúszott, az árkon át ugratva a partoldalon állt meg.

Cikk folytatása

Oldalára borult a teherautó

2020. szeptember 7-én Pomázon a Rákóczi Ferenc utcában egy személygépkocsi és egy teherautó ütközött. A balesetben három személy szenvedett könnyű sérüléseket. A mentők kórházba szállították őket.

Cikk folytatása

Halálos baleset

2020. február 11-én hajnalban Pomáz és Szentendre között az 1112-es úton frontálisan ütközött egy postás tehergépkocsi és egy személyautó. Mindkét járműben 1-1 fő utazott.

Cikk folytatása